To καλαθι μου

close
Σου προτείνουμε τα καλύτερα παπούτσια για άθληση και την busy ρουτίνα σου Σου προτείνουμε τα καλύτερα παπούτσια για άθληση και την busy ρουτίνα σου

Γυναίκα

Σου προτείνουμε τα καλύτερα παπούτσια για άθληση και την busy ρουτίνα σου

18 Αυγούστου 2021

Σου προτείνουμε τα καλύτερα παπούτσια για άθληση και την busy ρουτίνα σου

Για να είστε άνετοι όλες τις ώρες της ημέρας

Όλοι έχουμε το προσωπικό μας στιλ και αυτό αποτελείται από κάποια looks που μας κάνουν να αισθανόμαστε ωραία και άνετα. Όταν μάλιστα μιλάμε για την άθληση και την busy καθημερινότητα μας, τότε επιβάλλεται τα looks να είναι πρακτικά και ευέλικτα. Υπάρχουν κάποια staples τα οποία μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο και αποτελούν την τέλεια επιλογή για τα casual και αθλητικά looks σου. Αναμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν τα αθλητικά παπούτσια αφού μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες.

Βρες τα ιδανικά γυναικεία αθλητικά παπούτσια 

Τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις athleisure (συνδυασμός κλασικών και αθλητικών κομματιών μαζί) σύνολα για όλες τις ώρες και να είσαι στιλάτη και στις πιο sporty εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα ένα tailored παντελόνι που μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου μόνο για βραδινές εμφανίσεις, μπορείς να το φορέσεις με ένα T-shirt και adidas αθλητικά γυναικεία, δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση. Πως μπορείς να φορέσεις αθλητικά γυναικεία για να είσαι άνετη και στυλάτη κάθε φορά που βγαίνεις έξω; Πώς μπορείς να απογειώσεις τα ιδανικά παπούτσια για άθληση ακόμη και στις πιο βραδινές σου εμφανίσεις; 

Tα αθλητικά παπούτσια δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο πλέον! Μπορούν να είναι και το βασικό στοιχείο σε κάθε εμφάνιση, και βασισμένη σε αυτά να χτίσεις όλο το outfit σου. Ακόμη και ένα μάξι φόρεμα είναι ιδανικό για την βαλίτσα των διακοπών σου και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με αθλητικά παπούτσια. O συνδυασμός biker shorts, oversized T-shirt και αθλητικά, μπορεί μέχρι τώρα να ήταν συνδεδεμένος με την γυμναστική, πλέον όμως είναι μια τέλεια επιλογή και για άλλες ώρες της ημέρας. 

Ιδανικά παπούτσια για τρέξιμο

Επένδυσε σε αθλητικά παπούτσια asics και δημιούργησε ρετρό sporty looks εμπνευσμένα από την δεκαετία των 90s, έχοντας άνεση αφού είναι ιδανικά αθλητικά παπούτσια γυναικεία για τρέξιμο. Πόνταρε σε έντονα χρώματα αν είσαι πιο τολμηρή και θες ένα fashionable αποτέλεσμα. 

αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο από myhsoe.gr

Για πιο μοντέρνα looks θα σου προτείναμε να εμπνευστείς από τα looks που έχουν αδυναμία τα fashion girls παγκοσμίως, και δεν είναι άλλο από το κοστούμι μαζί με nike αθλητικά γυναικεία

γυναικεία αθλητικά nike από myshoe.gr

Αναβάθμισε ένα απλό total white σύνολο επιλέγοντας τον ιδανικό χρωματισμό από το brand Nike.Η συλλογή με παιδικά αθλητικά παπούτσια Nike σου δίνει την ευκαιρία να είσαι matchy match με το παιδί σου ή το αγαπημένο σου ανιψάκι.

αθλητικά γυναικεία nike από myshoe.gr

αθλητικά παιδικά nike από myshoe.gr

Πόνταρε σε μοντέρνα Puma αθλητικά με ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς ή κομψές αποχρώσεις. Αν από την άλλη σου αρέσει να κάνεις mix n match με κλασικά αλλά και πιο cool στοιχεία σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις στα adidas αθλητικά. Το brand adidas παραμένει must επιλογή όσον αφορά τα αθλητικά, αφού η ποικιλομορφία στα σχέδια, σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις αυτό που θα καλύψει τις στιλιστικές σου ανάγκες.. Ένα ζευγάρι αθλητικά γυναικεία για τρέξιμο, είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές διακοπές και θα σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι για τις ατελείωτες βόλτες σου στο νησί.

Πού θα βρεις τα ιδανικά ανδρικά αθλητικά παπούτσια

Τις περισσότερες φορές οι άντρες θέλουν τα σύνολά τους να είναι απλά και να μπορούν να τα συνδυάσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και όλες τις ώρες της ημέρας. Αν είσαι ένας από αυτούς, θα σου προτείναμε να δώσεις έμφαση στα αθλητικά παπούτσια, αφού θα διευκολύνουν όλες τις εμφανίσεις σου. Ανάλογα με την χρωματική παλέτα της γκαρνταρόμπας σου, μπορείς να βρείς το ιδανικό σχέδιο και χρώμα που χρειάζεσαι. Αν η άθληση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά σου, τότε σίγουρα τα αθλητικά παπούτσια θα είναι το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια πρέπει να αποτελούνται από κάποια στοιχεία που θα κάνουν το προσωπικό στιλ κάθε άντρα να αναδειχθεί σωστά. 

Δεν πρέπει να δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου αλλά να σου προσφέρουν ευελιξία και πρακτικότητα στις εμφανίσεις σου. Οι επιλογές στο myshoe.gr είναι πάρα πολλές έτσι ώστε να μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στυλ. Αν αγαπάς τις σκούρες αποχρώσεις θα σου προτείναμε να ποντάρεις στα brands Nike, Reebok ή New Balance.

Νew balance αθλητικά από myshoe.gr

Μπορείς να τα φορέσεις με blue jeans και το διαχρονικό λευκό τοπ. Αν έχεις πιο κλασικό στιλ, τότε σίγουρα ένα ζευγάρι Adidas Fandom  ή τα πιο chunky Champion είναι αυτά που ψάχνεις. Μπορείς να τα φορέσεις από το γυμναστήριο μέχρι και σε μια βραδινή εμφάνιση με το αγαπημένο σου κοστούμι.

Ένα πλεονέκτημα που έχει η αγορά παπουτσιών από το internet είναι η ευκολία αλλά και η ταχύτητα της διαδικασίας της αγοράς. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις στα καταστήματα τα αθλητικά παπούτσια που σου αρέσουν, αφού online μπορείς να συγκρίνεις τιμές, να δεις διαφορετικά brands, και να επιλέξεις αυτό που όντως χρειάζεσαι. 

 Είναι πολύ εύκολο με ένα κλικ να αναζητήσεις συγκεκριμένο μοντέλο ή να κάνεις scroll  ανάμεσα σε διαφορετικά brands και σχέδια. Μην χάνεις χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις, τουλάχιστον μέχρι να βρεις τα τέλεια αθλητικά που θα σε διευκολύνουν!

MyShoe, 18 Αυγούστου 2021

Μοιράσου το