To καλαθι μου

close
Αθλητικά παπούτσια, αθλητικές κάλτσες, όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις να είσαι πάλι σε φόρμα Αθλητικά παπούτσια, αθλητικές κάλτσες, όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις να είσαι πάλι σε φόρμα

Γυναίκα

Αθλητικά παπούτσια, αθλητικές κάλτσες, όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις να είσαι πάλι σε φόρμα

20 Ιανουαρίου 2022

Αθλητικά παπούτσια, αθλητικές κάλτσες, όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις να είσαι πάλι σε φόρμα

Αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες για όλη την οικογένεια.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέες προσδοκίες για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πριν κατηγορήσεις τον εαυτό σου σκεπτόμενος ή σκεπτόμενη πως έχασες την φόρμα σου, να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου για όλα αυτά που κατάφερε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη άγχος και αβεβαιότητα. Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα και να βάλεις ξανά στο πρόγραμμα σου κάποια άσκηση και να μπεις ξανά σε φόρμα. Εμείς σου προτείνουμε να κάνεις τις βασικές αγορές που δεν είναι άλλες από τα αθλητικά παπούτσια και τις αθλητικές κάλτσες και να ξεκινήσεις κάτι που θα σου αρέσει και θα το διασκεδάζεις.  Είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι τις προσδοκίες σου και να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους όταν επιστρέφεις στην άσκηση μετά από ένα διάλειμμα.

 

 

athlitika papoutsia apo myshoe.gr

Διάλεξε αθλητικά που είναι τουλάχιστον μισό νούμερο μεγαλύτερα από το κανονικό σου μέγεθος και δώσε έμφαση στην καλή επένδυση είναι σημαντική για την προστασία των αρθρώσεων από τραυματισμούς. Πόνταρε σε αθλητικές κάλτσες για τρέξιμο που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Αθλητικά παπούτσια γυναικεία + Κάλτσες

Nike ginaikeia athlitika apo myshoe.gr

athlitikes kaltses apo myshoe.gr

Αναμφισβήτητα θα έχεις αδυναμία σε κάποια συγκεκριμένα αθλητικά brands και κάποιες γραμμές που σε εξυπηρετούν περισσότερο. Στο myshoe.gr θα βρεις αθλητικά παπούτσια γυναικεία και αθλητικά παπούτσια για κορίτσια που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Κλασσικά Asics,  μίνιμαλ λευκά Reebok που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με πολλά αθλητικά κομμάτια, έρχονται αντιμέτωπα με τα πιο κομψά και διαχρονικά Adidas, για όσες έχουν αδυναμία στα πιο απλά σχέδια. Αν από την άλλη ξεχωρίζεις το brand Nike θα βρεις κλασικά σχέδια αλλά και πιο μοντέρνες γραμμές, για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με γυναικείες αθλητικές κάλτσες, απαραίτητες για ένα σωστό αθλητικό look. 

Αθλητικά παπούτσια ανδρικά + Κάλτσες

Adidas andrika athlitika apo myshoe.gr

andrikes kaltses apo myshoe.gr.

Κάθε παπούτσι έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένο σκοπό, δεν υπάρχουν παπούτσια γενικής χρήσης και πολύ περισσότερο στα αθλητικά όπου το κάθε άθλημα έχει διαφορετική καταπόνηση στα πόδια. Έτσι πρέπει να είσαι προσεκτικός στην προσωπική επιλογή αθλητικού sneakers το οποίο να καλύπτει τις ανάγκες του στο συγκεκριμένο σπορ που θα ήθελες να ασχοληθείς. Τα παπούτσια για τρέξιμο καλό θα ήταν να είναι μαλακά και ελαφριά και να απορροφούν τους κραδασμούς. Αν θες να ασχοληθείς με το μπάσκετ τότε δώσε έμφαση στην σόλα πρέπει να προσφέρει σταθερό πάτημα που δεν γλιστρά. Αν από την άλλη θες να παίξεις τέννις τη νέα χρονιά μπορείς να επενδύσεις σε ένα παπούτσι με μαλακό πέλμα το οποίο θα σου δώσει καλύτερη επαφή με το δάπεδο του γηπέδου και θα προστατεύσει τα πόδια σου. Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή με αθλητικά παπούτσια για αγόρια και συνδύασέ τα με αθλητικές κάλτσες για τρέξιμο. Αdidas, Puma, Bitter & Sweet και άλλα πολλά brands που θα βρεις στο myshoe.gr θα κάνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό να βρει αυτό που ψάχνει. 

Αθλητικά παπούτσια παιδικά + Κάλτσες

Paidika athlitika apo myshoe.gr

Puma paidikes kaltses apo myshoe.gr

Bitter and Sweet paidika athlitika

 

Όλα τα παιδιά θέλουν να έχουν άνεση για να μπορούν να παίζουν με τις ώρες και να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Έχουν αδυναμία στα αθλητικά παπούτσια, αφού τους προσφέρουν ευκολία στις δραστηριότητές τους. Στο myshoe.gr θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια στα αθλητικά παιδικά παπούτσια για τους μικρούς μας φίλους. Μια μεγάλη χρωματική παλέτα με τα κλασικά χρώματα γκρι, λευκό και μαύρο να είναι πρωταγωνιστές, αλλά και έντονες αποχρώσεις για όσα παιδιά τις προτιμούν. Θα βρεις επίσης κάλτσες παιδικές αθλητικές που θα ολοκληρώσουν σωστά το σύνολο κάθε παιδιού.

athlitika papoutsia apo myshoe.gr

Bρες αθλητικά για όλη την οικογένεια στο myshoe.gr για να είσαι σίγουρος/η πως η νέα χρονιά θα σε βρει στην καλύτερη φόρμα! 

MyShoe, 20 Ιανουαρίου 2022

Μοιράσου το