To καλαθι μου

close
Oι πιο ωραίες Toms εσπαντρίγιες για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Oι πιο ωραίες Toms εσπαντρίγιες για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Γυναίκα

Oι πιο ωραίες Toms εσπαντρίγιες για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

05 Απριλίου 2022

Oι πιο ωραίες Toms εσπαντρίγιες για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Toms εσπαντρίγιες! Τα απαραίτητα παπούτσια για την άνοιξη με τις καλύτερες ανδρικές και γυναικείες εσπαντρίγιες!

Ελαφριές, δροσερές και στιλάτες, οι εσπαντρίγιες είναι η πιο must επιλογή της άνοιξης. Φτιαγμένες από μαλακό πανί και σόλα από μπεζ φυσικό υλικό που θυμίζει ναυτικό σχοινί, δεν ταλαιπωρούν τα πόδια και τις λατρεύουν άντρες και γυναίκες.

Το όνομα τους προέρχεται από την ονομασία του φυτού “esparto” το οποίο αφού έκαιγαν πίσω στον 13ο αιώνα, το μετέτρεπαν σε υφαντική ίνα, την οποία έπλεκαν και δημιουργούσαν το χαρακτηριστικό πάτο του υποδήματος. Η ιστορία τους μετρά αρκετούς αιώνες, τα τελευταία χρόνια όμως φιγουράρουν στην κορυφή των τάσεων.

mpez ginaikeies espantrigies

Οι κορυφαίοι οίκοι τις συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους σε ποικίλα σχέδια που συναρπάζουν. Ανάμεσά τους, οι Τoms εσπαντρίγιες ξεχωρίζουν και έχεις πολλούς λόγους για να τις βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου. Αναβάθμισε τα looks σου επενδύοντας στα παπούτσια κλειδιά της άνοιξης. 

Toms εσπαντρίγιες γυναικείες για να είσαι άνετη και εντυπωσιακή όλη τη μέρα

ginaikeies espantrigies TOMS

Αν ψάχνεις το νέο σου ζευγάρι, να είσαι σίγουρη πως δε θα δυσκολευτείς. Εμείς σου προτείνουμε αρχικά να επενδύσεις σε ένα φλατ σχέδιο σε ουδέτερα χρώματα που θα το φορέσεις με όλα σου τα ρούχα. Ένα ζευγάρι Τoms εσπαντρίγιες μπεζ για παράδειγμα θα σε συνοδεύσει με τα αγαπημένα σου basics από τον πρωινό καφέ, στο shopping και τη βόλτα με φίλες. Αν το στιλ σου είναι πιο εκκεντρικό, τόλμησε έντονα χρώματα ή prints. Στο myshoe.gr θα βρεις Τoms εσπαντρίγιες ροζ, πράσινες, κίτρινες ή μπλε ανάλογα με τη διάθεσή σου και τις στιλιστικές σου ανάγκες. Τα prints αποτελούν επίσης μία statement επιλογή που δε θα σε προδώσει αφού μπορείς να κάνεις mix n'match ή color blocking συνδυάζοντας χρώματα μεταξύ τους. 

ginaikeies espantrigies

Τέλος, από την παπουτσοθήκη σου δεν πρέπει να λείπουν οι Τoms εσπαντρίγιες γυναικείες με πλατφόρμα. Δημιουργούν κομψές εμφανίσεις και φοριούνται σε κάθε περίσταση και όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τις επιλέγουν οι πιο διάσημες influencers και μέλη royal οικογενειών, όπως η Kate Middleton και η Meghan Markle σε πολλές από τις επίσημες εμφανίσεις τους. Ακολούθησε τις τάσεις και επένδυσε σε pastel αποχρώσεις που κάνουν πάταγο φέτος και είδαμε πως οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως προτείνουν και για την φετινή άνοιξη. Μπεζ, κοραλί και ροζ συνδυάζονται φανταστικά με λευκά και φλοράλ φορέματα, ανοιχτόχρωμα κοστούμια, τζιν παντελόνια και πουκάμισα. Θα τις ευχαριστηθείς περισσότερο από όσο πιστεύεις και θα γίνουν σύμμαχός σου ακόμη και στο γραφείο.

 

Toms εσπαντρίγιες ανδρικές για άνεση και στυλ όλη την ημέρα

TOMS ANDRIKES ESPANTRIGIES LEUKES

Για τους άντρες τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα. Οι Toms εσπαντρίγιες ανδρικές ταιριάζουν με όλα τα αντρικά ρούχα και δεν απογοητεύουν, αφού θα προσφέρουν ένα άρτιο στιλιστικό αποτέλεσμα χωρίς λάθη. Φοριούνται χωρίς κάλτσες ή με εκείνες που αγκαλιάζουν μόνο το πέλμα, αν δεν μπορείς να τις φοράς με γυμνό πόδι. Συνδυάζονται ιδανικά με λινά κομμάτια για επίσημες περιστάσεις και με μακό για την καθημερινότητα σου, αλλά ακόμη και με το κοστούμι σου αν θες ένα casual αποτέλεσμα. Ακόμη και στην παραλία φοριούνται με μαγιό και ένα ανάλαφρο πουκάμισο.

TOMS ANDRIKES ESPANTRIGIES

Όσον αφορά το σωστό ζευγάρι, εμείς προτείνουμε κλασικά χρώματα όπως Toms εσπαντρίγιες γκρι και λευκές που δε δυσκολεύουν και μπορείς να τις φορέσεις με πολλά χρώματα. Αν το ντύσιμό σου είναι πιο dark, οι Toms εσπαντρίγιες μαύρες ή σκούρο μπλε είναι μονόδρομος.

TOMS ANDRIKES ESPANTRIGIES MAURES

Τα πιο έντονα σχέδια και χρώματα αποτελούν φυσικά νο1 επιλογή για όσους ακολουθούν τη μόδα και το ‘χουν με το styling. Αν νιώθεις σε mood να πειραματιστείς, αξίζει να τις τολμήσεις. Φόρεσέ τες με πολύχρωμα Τ-shirts και jeans και θα έχεις ένα fashion σύνολο σε πέντε λεπτά.

Κλείνοντας, αν επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» που μπορεί να σταθεί ακόμη και στη δουλειά, δοκίμασε Toms εσπαντρίγιες σε μπλε χρώμα Συνδυάζονται καλύτερα με  αντρικά chinos και πουκάμισα, ενώ δε δείχνουν παράταιρες ακόμη και τις απρόοπτες συννεφιασμένες μέρες. 

 

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια και χρώματα στις  γυναικείες εσπαντρίγιες και ανδρικές εσπαντρίγιες στο myshoe.gr 

MyShoe, 05 Απριλίου 2022

Μοιράσου το