To καλαθι μου

close
Γιορτή της μητέρας: Ανακάλυψε τα πιο ωραία παπούτσια για να κάνεις το τέλειο δώρο Γιορτή της μητέρας: Ανακάλυψε τα πιο ωραία παπούτσια για να κάνεις το τέλειο δώρο

Γυναίκα

Γιορτή της μητέρας: Ανακάλυψε τα πιο ωραία παπούτσια για να κάνεις το τέλειο δώρο

06 Μαΐου 2022

Γιορτή της μητέρας: Ανακάλυψε τα πιο ωραία παπούτσια για να κάνεις το τέλειο δώρο

Η Γιορτή της μητέρας είναι η τέλεια αφορμή για να αγοράσεις παπούτσια στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μανούλες. Η γιορτή της Μητέρας γιορτάζεται σε όλο το δυτικό κόσμο φέτος στις 8 του μηνός, ως μία μικρή υπενθύμιση για τη σημαντικότητα των μαμάδων στη ζωή μας. Μια αγκαλιά, μία καλή κουβέντα κι ένα χρόνια πολλά είναι αρκετά για να λάμψουν τα πρόσωπό τους από χαρά κι ευτυχία.

ENVIE PEDILA

Ωστόσο, αξίζει να κάνεις τη διαφορά, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την ευγνωμοσύνη στη μαμά σου με ένα δώρο που δε θα πάει χαμένο. Τι μπορείς να χαρίσεις; Από τα πιο συναισθηματικά, όπως μία κάρτα, ως τα πιο πρακτικά και fancy που θα ανανεώσουν το στιλ και την εμφάνισή της. Ρίξε μια ματιά στη shopping list μας: γιορτή της μητέρας δώρα. Σου εγγυόμαστε πως θα βρεις την ιδανική επιλογή γρηγορότερα από όσο πιστεύεις.

Γιορτή της μητέρας με απίστευτες και χρήσιμες προτάσεις για δώρα

Φορέματα, εμπριμέ, μονόχρωμα, ανοιξιάτικα, ιδανικά για μαμάδες όλων των ηλικιών. Ξέχνα τις βαρετές «μαμαδίστικες» προτάσεις. Βγες από τα συνηθισμένα με χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση, αέρινες γραμμές, φανταχτερά prints και μοτίβα που ούτε η ίδια θα φανταζόταν στην γκαρνταρόμπα της. Μπορεί στην αρχή να της φανούν περίεργα, θα τα συνηθίσει όμως και δε θα τα βγάλει από πάνω της τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, στο ίδιο στυλ μπορείς να παίξεις και με αέρινες ολόσωμες φόρμες. Ευκολοφόρετες κι άνετες ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και τους σωματότυπους και δε μένουν κλεισμένες στη ντουλάπα.

Εσπαντρίγιες γυναικείες για να είναι άνετη όλη την ημέρα

CALVIN KLEIN ESPANTRIGIES

Μια εξίσου καλή επιλογή αποτελούν τα παπούτσια. Επένδυσε σε εσπαντρίγιες. Φλατ ή high-heeled, μονόχρωμες ή printed, με λουράκια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο ή κορδέλες που δένουν ψηλά για έξτρα στιλ και σταθερότητα στο περπάτημα. Οι εσπαντρίγιες γυναικείες φοριούνται πρωί-βράδυ, από το γραφείο μέχρι το ποτό και από την καθημερινότητα στην πόλη μέχρι και τις διακοπές. Έχουν αυτό το effortless style που τόσο πολύ αγαπούν οι μαμάδες και φυσικά δεν κουράζουν τα πόδια.

Πέδιλα γυναικεία για εντυπωσιακές εμφανίσεις

LOUVEL GINAIKEIA PEDILA

Αν ωστόσο, θέλεις να προσφέρεις κάτι έξτα εντυπωσιακό, τα πέδιλα γυναικεία είναι αυτό που ψάχνεις. Με πολυτελή δέρματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα πέδιλα συνδυάζονται φανταστικά με cocktail φορέματα κι αέρινες φούστες. Είτε πέδιλα χαμηλά σε χρυσό ή ασημί χρώμα είτε πέδιλα ψηλά σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, θα τα ευχαριστηθεί στις βραδινές της εξόδους και θα καμαρώνει για το δώρο σου κάθε φορά που θα εισπράττει κομπλιμέντο για τα νέα της παπούτσια.

Σανδάλια γυναικεία για να βγάλει όλο το καλοκαίρι

GINAIKEIA SANDALIA

Εναλλακτικά, ένα ζευγάρι σανδάλια δεν είναι ποτέ λάθος. Εμείς λατρεύουμε τα φλατ σανδάλια γυναικεία με χρώματα και σχέδια στις μαμάδες. Αν εσύ όμως προτιμάς για τη δική σου κάτι διαχρονικό που δε χάνει ποτέ την αξία του στο χρόνο, επένδυσε σε μαύρα ή καφέ σανδάλια γυναικεία δερμάτινα. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ και κυριολεκτικά θα τα λιώσει στο περπάτημα.

Για γιορτή της μητέρας 2022, αξίζει να ρίξεις μία ματιά και στα sneakers και τα loafers. Είναι κατάλληλα για την εποχή και σίγουρα θα τη βολέψουν.

Τέλος, από τη λίστα μας με τις fashion επιλογές δε γινόταν να λείπουν και τα αξεσουάρ. Όλες οι μανούλες δίνουν έμφαση στις μεγάλες και βολικές τσάντες, στα κομψά  πορτοφόλια και σε κομμάτια που θα ολοκληρώνουν στις εμφανίσεις τους. Προσπάθησε διακριτικά να ανακαλύψεις τις ανάγκες της αγαπημένης σου μητέρας και πόνταρε στο τέλειο δώρο.

MyShoe, 06 Μαΐου 2022

Μοιράσου το