To καλαθι μου

close
Πώς να επωφεληθείς από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου Πώς να επωφεληθείς από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου

Γυναίκα

Πώς να επωφεληθείς από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου

09 Μαΐου 2022

Πώς να επωφεληθείς από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου

Βρες τις καλύτερες προσφορές σε παιδικά γυναικεία και παιδικά παπούτσια επενδύοντας στις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου

Ενόψει της νέας σεζόν -αν όχι όλοι τότε σίγουρα οι περισσότεροι- προσπαθούμε να ανανεώσουμε το στυλ μας. Ωστόσο, το budget μας ίσως δεν επιτρέπει υπερβολές και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2022 είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον στρέφεται στα παπούτσια, το Νο1 αξεσουάρ που μεταμορφώνει κάθε look με μία κίνηση. Αν αναζητάς κι εσύ το νέο σου ζευγάρι, ρίξε μία ματιά στο myshoe.gr και βάλε στην συλλογή σου όλα αυτά που χρειάζεσαι. Σου υποσχόμαστε πως θα βρεις καλοκαιρινά παπούτσια προσφορές που δεν υστερούν σε εμφάνιση και ποιότητα. Εμπνευσμένα από τις κορυφαίες τάσεις παγκοσμίως, αποτελούν τις τέλειες προσθήκες στη συλλογή σου και κάνουν το σωστό upgrade στα ρούχα που ήδη έχεις.

 ginaikeies espantrigies prosfores

Γυναικεία παπούτσια σε προσφορές

Τη shopping list μας: γυναικεία παπούτσια σε προσφορά ξεκινάμε με μαύρα φλατ πέδιλα για όλες τις ώρες. Σε κλασικό αρχαιοελληνικό στιλ θα τα βολευτείς από το γραφείο μέχρι τις διακοπές τις μέρες που θα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις. Προσαρμόζονται ιδανικά με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και παραμένουν στη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

ginaikeies espantrigies prosfores

Από πέδιλα προσφορές πρόσθεσε επίσης κι ένα ζευγάρι strappy sandals. Mε τακούνι ή χωρίς, τα λεπτά τους λουράκια κολακεύουν απίστευτα τα πόδια. Δοκίμασέ τα με maxi φόρεμα για boho chic εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά και απογειώστε το look σας επενδύοντας στις  προσφορές που θα βρεις στα σανδάλια.

ginaikeia sneakers prosfores

Για ένα πιο minimal essence, μπορείς να τα φορέσεις και με denim σορτς και λευκό T-shirt ή cropped παντελόνι με oversized πουκάμισο ή σύγχρονο γυναικείο κοστούμι με βερμούδα. Τέλος, επένδυσε και σε ένα ζευγάρι φλατ ή ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες για κομψές πρωινές εμφανίσεις με τζιν παντελόνι, μίντι φόρεμα ή μίνι φούστα. Εμείς τις αγαπάμε μονόχρωμες, ωστόσο εσύ με αφορμή τις προσφορές μπορείς να τις δοκιμάσεις και printed ή διακοσμημένες με κέντημα. Δίχως να χάνουν σε άνεση και πρακτικότητα, τραβάνε τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους και φτιάχνουν τη διάθεση.

 

Ανδρικά παπούτσια σε προσφορά

Τα αγόρια της παρέας αξίζει να επενδύσουν σε επώνυμα sneakers προσφορές. H κορυφαία δική μας επιλογή είναι τα δερμάτινα λευκά αθλητικά. Συνδυάζονται με τα πάντα και δίνουν αυτό το clean n’ fresh look που όλοι οι άντρες αγαπάνε. Στο ίδιο στυλ, λίγο πιο επίσημα, τα σουέντ loafers σε απαλές αποχρώσεις, όπως είναι το καμηλό και το γκρι του πάγου, έχουν αυτό το ιδιαίτερο style που κάνει τη διαφορά.

andrika sneakers prosfores

Προσδίδουν κύρος στο αντρικό ντύσιμο και δείχνουν πάντα so fresh. Για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό, ανάμεσα στα ανδρικά παπούτσια προσφορές, τα brogues επίσης ξεχωρίζουν. Mπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου βερμούδα, ένα λινό παντελόνι ή το κλασσικό και πάντα safe blue jeans σου. 

andrika brogues prosfores

Δεν δείχνουν ποτέ βαρετά και θα σε διευκολύνουν σε όλες τις στιλιστικές σου επιλογές. Ιδανικά για την βόλτα σου στο νησί, για τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις.

Παιδικά παπούτσια σε προσφορά

Για τους μικρούς μας φίλους προτείνουμε αθλητικά παπούτσια προσφορές για τους τελευταίους μήνες του σχολείου αλλά και  sneakers για την παραλία, το χωριό και την κατασκήνωση.

paidika papautsia prosfores

Αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν κουράζουν τα πόδια. Ιδανικά προτίμησε σχέδια με σκρατς, προκειμένου να μπορούν να τα φοράνε μόνα τους.

Τέλος, κοίταξε προσεκτικά στα παιδικά παπούτσια προσφορές κι εντοπίστε το νέο αγαπημένο ζευγάρι παντόφλες για το σπίτι και την παραλία. Θα τις αγοράσεις τώρα φτηνότερα και θα βγάλουν τα χρήματά τους και με το παραπάνω τους επόμενους μήνες.

 

Ανακάλυψε όλες τις επιλογές στο myshoe.gr σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια και απογείωσε το στιλ σου επενδύοντας σε ποιότητα και άνεση. 

 

 

 

MyShoe, 09 Μαΐου 2022

Μοιράσου το