To καλαθι μου

close
ASICS: Tα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου ASICS: Tα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου

Γυναίκα

ASICS: Tα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου

11 Μαΐου 2022

ASICS: Tα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου

Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά Asics παπούτσια για όλες τις ώρες της ημέρας

Όταν μιλάμε για sneakers στο μυαλό μας έρχεται πάντα η άνεση. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η άνεση συνοδεύεται και με το στυλ. Τα αθλητικά παπούτσια φιγουράρουν στην κορυφή των τάσεων και κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα, το street style, τα κόκκινα χαλιά και τα catwalks. Διάσημα μοντέλα, Influencers, stars του Hollywood και διάσημοι τραγουδιστές δεν τα αλλάζουν με κανένα άλλο υπόδημα. Πώς, λοιπόν, εμείς να τους αντισταθούμε!

asics papoutsia

Τη φετινή σεζόν ανάμεσα στα χιλιάδες σχέδια οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές είναι τα Αsics. Μετρώντας δεκαετίες ιστορίας ως running shoes των πιο επιτυχημένων Ολυμπιονικών, σήμερα ξανασυστήνονται στο κοινό τους ανανεωμένα, αποτελώντας την πιο hot fashion πρόταση right now. Ρίξε μία ματιά παρακάτω κι ετοιμάσου να τα ενσωματώσεις στη συλλογή σου. Μπορείς να επιλέξεις από την μεγάλη χρωματική παλέτα, από το κλασσικό μαύρο μέχρι το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις του. 

Asics: Τα πιο ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια για όλες σου τις δραστηριότητες

asics ginaikeia papoutsia mauro

Με σπορ διάθεση και ρέτρο στυλ τα running Asics γυναικεία φοριούνται πάντα και παντού. Από το γραφείο και το γυμναστήριο μέχρι τις εξορμήσεις στις διακοπές και τις βραδινές εξόδους. Το μυστικό τους; Συνδυάζονται με τα πάντα και δίνουν cool vibes σε κάθε σύνολο χωρίς να κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό. Μπορείς να τα δοκιμάσεις με αθλητικό σετ και φόρμες, τζιν παντελόνι και Τ- shirt, midi φόρεμα και oversized πανωφόρι, κολάν και tank top ακόμη και κοστούμι.

Για να τα απογειώσεις πρόσθεσε τους ψηλές λευκές κάλτσες, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και μίνι 90s inspired bag.  Θα κάνουν το ντύσιμό σου να μοιάζει βγαλμένο από σελίδες περιοδικού και θα αποσπάσεις αμέτρητα κομπλιμέντα για το sporty chic στυλ σου. Αν από την άλλη προτιμάς τα πιο απλά look συνδύασέ τα με το αγαπημένο σου jeans και ένα λευκό τοπ. 

Asics: Τα γυναικεία παπούτσια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε προπόνηση

Το μεγαλύτερο προσόν των Asics όμως δεν είναι η εμφάνιση τους. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του brand, διαθέτουν gel στη σόλα τους που εξομαλύνει τους κραδασμούς και προστατεύει τα πόδια. Το πάτημά τους γίνεται έξτρα μαλακό, οι αρθρώσεις και οι μύες προστατεύονται και η αίσθηση της άνεσης τους πολλαπλασιάζεται. Έτσι, βελτιώνουν τις επιδώσεις στο τρέξιμο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως αν όλοι τότε σίγουρα οι περισσότεροι αθλητές τα επιλέγουν στους αγώνες τους. Εμείς σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα ένα ζευγάρι Asics gel για τις αθλητικές σου δραστηριότητες. Όχι μόνο δε θα σε προδώσει αλλά θα αποτελέσει και το καλύτερο κίνητρο για άθληση και insta pics μετά την προπόνηση.

Asics: Τα ανδρικά παπούτσια που θα σου σταθούν σε όλες τις δραστηριότητες

andirka asics papoutisa gel

Η υψηλή ποιότητα, η άνεση και η ανθεκτικότητα καταστούν τα παπούτσια Asics την επικρατέστερη επιλογή και των αντρών. Ακόμη και τα πιο οικονομικά μοντέλα σε Asics ανδρικά αντέχουν στη φθορά του χρόνου και πολύ δύσκολα θα τα αντικαταστήσεις.

andirka asics papoutisa

Αυτή τη στιγμή τα πιο δημοφιλή παπούτσια θεωρούνται τα Αsics gel kayano. Διαθέτουν εσωτερική σόλα gel, εξωτερική σόλα από ελαστικό πολυμερές υλικό και αντιολισθητικά μοτίβα στο κάτω μέρος. Έτσι, προσδίδουν σταθερό πάτημα και άριστη ισορροπία, εξασφαλίζοντας ασφάλεια σε κάθε προπόνηση.

paidika asics papoutsia leuka

Όσον αφορά τα παιδιά, η εταιρία διαθέτει και παιδικά σχέδια με μικρά νούμερα. Οι μικροί μας φίλοι τα λατρεύουν για παιχνίδι ενώ μπορούν άνετα να τα φορέσουν και σε παιδικά καλέσματα και πιο επίσημες περιστάσεις. Οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές, τα χρώματα τους ζωηρά και παιχνιδιάρικα. Θυμίζουν τα παπούτσια των μεγάλων και φτιάχνουν τη διάθεση. Τα παιδιά τα διαλέγουν από μόνα τους και αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση να περπατάνε και να τα δείχνουν στους/ις φίλους/ες τους. Εσύ τι άλλο περιμένεις για να τα πάρεις για όλη την οικογένεια;

paidika asics papoutsia

Aνακάλυψε όλη τη συλλογή από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά Asics παπούτσια στο myshoe.gr για απογείωσε τις εμφανίσεις σου. 

 

 

 

 

 

MyShoe, 11 Μαΐου 2022

Μοιράσου το