To καλαθι μου

close
Βάλε στη συλλογή σου τις πιο ωραίες πλατφόρμες της σεζόν Βάλε στη συλλογή σου τις πιο ωραίες πλατφόρμες της σεζόν

Γυναίκα

Βάλε στη συλλογή σου τις πιο ωραίες πλατφόρμες της σεζόν

27 Μαΐου 2022

Βάλε στη συλλογή σου τις πιο ωραίες πλατφόρμες της σεζόν

Οι πλατφόρμες αποτελούν μία από τις πιο άνετες και στιλάτες επιλογές για τα καλοκαιρινά σου looks.

Κάθε καλοκαίρι σκαρφαλώνουν στην κορυφή των τάσεων, είναι άνετες, πρακτικές και στιλάτες, δεν κουράζουν τα πόδια και οι γυναίκες τις λατρεύουν. Ο λόγος για τις πλατφόρμες, τα παπούτσια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου αυτό και κάθε καλοκαίρι. Ακόμη κι αν φοράς συνέχεια φλατ, οι καλοκαιρινές πλατφόρμες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Όποιο κι αν είναι το στυλ και η προσωπικότητά σου, υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι για εσένα κι αξίζει να το ανακαλύψεις. Δες παρακάτω αναλυτικά τα επικρατέστερα σχέδια και τους πιο in τρόπους να τα συνδυάσεις. Θα γεμίσεις το καλάθι σου γρηγορότερα από όσο πιστεύεις.

 EXE GINAIKEIES PLATFORMES

Πλατφόρμες καλοκαιρινές για όλη την ημέρα

Νο1 ζευγάρι για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις είναι οι πλατφόρμες σε στυλ εσπαντρίγιας. Φοριούνται πάντα και παντού και συνδυάζονται πανεύκολα. Εμείς τις προτείνουμε με μεσαίο τακούνι και ουδέτερο χρώμα. Θα  τις βολευτείς με όλα σου τα φορέματα. Άντλησε ως παράδειγμα την Kate Middleton αφού η πιο chic royal δεν τις αποχωρίζεται με φλοράλ dresses. Ακόμη και στις πιο επίσημες περιστάσεις, τα συγκεκριμένα παπούτσια ενσωματώνονται άψογα στις εμφανίσεις της, προσδίδοντας πόντους κομψότητας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

 

Εκτός από τη Δούκισσα του Cambridge, το συγκεκριμένο υπόδημα λατρεύουν και οι κορυφαίες Influencers. Mία ματιά στο Instagram είναι αρκετή για να αντιγράψεις το στυλ τους με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Χρησιμοποίησε basics, όπως το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και το μαύρο Τ-shirt. Πρόσθεσε χαμηλές πλατφόρμες και μία straw bag και θα μοιάζεις με πραγματική Γαλλίδα στους δρόμους της πόλης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie (@leasy_inparis)

Και στις διακοπές όμως δε θα σε προδώσουν. Οι πλατφόρμες ταιριάζουν άψογα με παρεό και φούστες, παιχνιδιάρικα co-ord και σέξι φορέματα. Περπατάνε εύκολα στα σοκάκια των Κυκλάδων και δε μοιάζουν υπερβολικές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah ?? (@annelauremais)

 

Πλατφόρμες φθηνές και άνετες

PLATFORMES XAMILES GINAIKEIES

Τα καλά νέα είναι πως δε χρειάζεται να χαλάσεις μία περιουσία για να τις αποκτήσεις. Οι τιμές τους ξεκινούν από πολύ χαμηλά και ανεβαίνουν ανάλογα με το brand και την ποιότητα. Αν το budget σου, λοιπόν, δεν επιτρέπει σπατάλες, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα οικονομικό ζευγάρι και να είσαι σίγουρη πως θα μείνεις ευχαριστημένη αφού είναι εξίσου ελαφριές και δε θα σε χτυπήσουν στο πόδι. 

Πλατφόρμες στα αγαπημένα γυναικεία brand

Αν ωστόσο μπορείς να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, τότε δίχως αμφιβολία αξίζει να επενδύσεις σε μία επώνυμη εταιρία που θα μείνει για χρόνια στην παπουτσοθήκη σου.  Οι πιο μαλακές με διαφορά οι είναι Τamaris πλατφόρμες και οι Parex πλατφόρμες. Τα δέρματά τους είναι έξτρα μαλάκα και δε χαλάνε ποτέ. Ιδιαίτερα οι Parex πλατφόρμες μπορούν να συντροφεύσουν ακόμη και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίες σε γάμους κι επίσημα καλέσματα, δίχως να ταλαιπωρήσουν τα πόδια τους.

TAMARIS PLATFORMES GINAIKEIES

Επίσης, μία εταιρία εγγύηση είναι και οι πλατφόρμες Tommy Hilfiger. Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία τους τα σχέδια με κορδέλες που αγκαλιάζουν τους αστραγάλους κάνουν θραύση και όχι άδικα. Κολακεύουν τη σιλουέτα και κάνουν κάθε look σέξι σε πέντε λεπτά. Aν ψάχνεις μοντέρνα σχέδια, υπέροχες μίνιμαλ γραμμές και έντονα χρώματα τότε θα μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις στις Migato πλατφόρμες. Το φωτεινό γαλάζιο και πορτοκαλί έρχονται αντιμέτωπα με ουδέτερες αποχρώσεις που κάνουν τη συλλογή μία από τις πιο must της σεζόν. 

Πλατφόρμες σε μοναδικά σχέδια 

Κλείνοντας, δε γίνεται να μη σταθούμε σε μερικά ακόμη επιλογές που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Οι πλατφόρμες πέδιλα  είναι μια casual επιλογή που μπορείς να φοράς με τα αγαπημένα σου φορέματα, με ένα λευκό oversized πουκάμισο και να αισθάνεσται άνετη και στιλάτη.

clarks platformes ginaikeies

Αν βέβαια πως θες κάτι safe μπορείς να παίξεις με πλατφόρμες χαμηλές σε γήινες αποχρώσεις ή στο πάντα κλασσικό μαύρο. Συνδύασέ τες ακόμη και με μίνι φούστες και κλέψε τις εντυπώσεις.

 

MyShoe, 27 Μαΐου 2022

Μοιράσου το