To καλαθι μου

close

Πώς να αγοράσω

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Το MYSHOE.GR διαθέτει μία πλούσια συλλογή από παπούτσια, τσάντες και accessories περισσότερων από 330 επώνυμων οίκων όπως Nike, Adidas, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Replay, Levi's, Toms, Diesel, Converse, Lacoste, Timberland  και πολλά άλλα. Για να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα των brands που διαθέτουμε κάντε κλικ στην κατηγορία BRANDS που βρίσκεται στο κεντρικό menu. Εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στο MyShoe.gr είναι 100% αυθεντικά και ελεγμένα ως προς τη γνησιότητά τους. To MyShoe.gr είναι το μοναδικό πιστοποιημένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα από την Nike Hellas, ενώ φέρει συμβάσεις γνησιότητας προϊόντων και με άλλους γνωστούς οίκους, όπως η Asics, η L.A. Gear, κτλ.


ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ
1. Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΑΝΔΡΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΤΣΑΝΤΕΣ και ACCESSORIES που βρίσκονται στο κεντρικό menu, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε χρησιμοποιώντας την κατηγορία BRANDS, όπου θα βρείτε αλφαβητικά όλα τα επώνυμα brands που διαθέτουμε.
2. Ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ" το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας.
4. Κάντε κλικ στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, δηλαδή εξοφλώντας με μετρητά τον υπάλληλο της SPEEDEX με την παραλαβή της παραγγελίας σας, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω PayPal, είτε ακόμα και με μεταφορά χρημάτων σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του MyShoe.gr


Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ MYSHOE.GR
Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πρώτη σας παραγγελία, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εγγραφείτε ως νέο μέλος. Εντούτοις, εγγραφή μέλους, σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε ταχύτατα την παραγγελία σας, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη της παράδοσης του δέματος σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το προφίλ σας και να προσθέσετε πολλαπλές διευθύνσεις παράδοσης, ενώ είναι πανεύκολη και η διαδικασία επιστροφής, σε περίπτωση που κάποιο προϊόν χρειάζεται αλλαγή, γιατί δεν σας κάνει.

Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το σύστημα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία εγγραφής.


ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΣ
Δεν είστε σίγουρος/η ότι το μέγεθος παπουτσιού που επιλέξατε σας κάνει; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 61 44 441 ή μέσω email στο [email protected] και μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το "fitting" του παπουτσιού. Κάποιος από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα δοκιμάσει το προϊόν και θα σας απαντήσει αν η εφαρμογή του παπουτσιού είναι μικρή ή μεγάλη.
Μην ξεχνάτε ότι η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ και πολύ εύκολη. Στείλτε το μας πίσω εντελώς δωρεάν και θα σας το αντικαταστήσουμε με άλλο μέγεθος ή κάποιο άλλο προϊόν.