Αποστολή προϊόντων

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 59€. Κάτω των 59€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX, το MyShoe.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο και ίδια χρέωση.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 7,00€ ανά παραγγελία, ενώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα €89. Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.


Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 22,00€ ανά παραγγελία. Η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

 Συγκεντρωτικά, τα κόστη αποστολών και επιστροφών είναι τα ακόλουθα:

 

 Πίνακας Μεταφορικών

 

 


ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι έως 7 ημέρες. Δείτε αν το Τ.Κ. σας ανήκει σε δυσπρόσιτη περιόχη εδω.


Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική SPEEDEX, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter μας, και κερδίστε 10% στην πρώτη αγορά σας!