To καλαθι μου

close
Ποια σανδάλια φορούν όλοι αυτό το καλοκαίρι; Ποια σανδάλια φορούν όλοι αυτό το καλοκαίρι;

Γυναίκα

Ποια σανδάλια φορούν όλοι αυτό το καλοκαίρι;

21 Αυγούστου 2021

Ποια σανδάλια φορούν όλοι αυτό το καλοκαίρι;

Τα πιο hot παπούτσια της σεζόν

Υπάρχουν διάφορα στιλ σανδαλιών που επιλέγουμε να φοράμε το καλοκαίρι. Όταν θα έρθει η στιγμή να επιλέξεις τα σανδάλια σου, καλό είναι να έχεις σκεφτεί από πριν για ποιο λόγο τα χρειάζεσαι. Ποιες είναι οι στιλιστικές σου ανάγκες, ποια χρώματα είναι ιδανικά για σένα και ποια θα φορέσεις στις διακοπές σου. Στο myshoe.gr υπάρχουν πολλά σχέδια και επιλογές, για να βρεις αυτό που θα καλύψεις τις ανάγκες σου.

μίνιμαλ σανδαλια από myshoe.gr

σανδάλια με κορδόνια από myshoe.gr

Τα κλασικά σανδάλια που κάθε σεζόν τα βλέπουμε σε διαφορετικές εκδοχές πάντα ξεχωρίζουν, αλλά υπάρχουν και τα new entries που κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα γυναικεία σανδάλια είναι από τα πιο σημαντικό κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού αυτά θα ολοκληρώσουν τα σύνολά σου. Άλλοι έχουν αδυναμία στα φλατ σανδάλια άλλοι στα σανδάλια με κορδόνια που δένουν και αναδεικνύουν το πόδι. Υπάρχουν όμως και τα πιο μίνιμαλ σχέδια με λεπτές γραμμές για όσες αγαπούν το minimal chic στιλ αλλά και τα σανδάλια με στρας για όσες θέλουν να κάνουν λαμπερές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

σανδάλια με στρας από myshoe.gr

Oι νέες τάσεις στα γυναικεία σανδάλια

Κάποια σχέδια όμως φέτος, φαίνεται πως ξεχώρισαν ως οι πιο hot τάσεις της σεζόν και παραμένουν επίκαιρα και αυτό το καλοκαίρι.Τα σανδάλια που θα δεις φέτος το καλοκαίρι και αγαπάνε όλα τα κορίτσια της μόδας είναι επιβλητικά, chunky και άνετα. Τα chunky sandals έχουν ξεχωρίσει στις καρδιές των fashionistas παγκοσμίως, και έχεις πολλούς λόγους για να τα βάλεις και εσύ στην συλλογή σου. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, που δεν πρέπει να αποχωριστείς ούτε στην πόλη, ούτε στο νησί, ούτε στην παραλία. Πρόκειται για μια άνετη επιλογή, που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από το αγαπημένο σου τζιν, μέχρι ένα μάξι φόρεμα, τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι πιο must από ποτέ.  

ανατομικά σανδάλια από myshoe.gr

Αν από την άλλη δουλεύεις πολλές ώρες και χρειάζεσαι ανατομικά σανδάλια, στο myshoe.gr θα βρεις αυτά που ταιριάζουν με το προσωπικό σου στιλ. Ένα πολύ θετικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι άνετα και βολικά και μπορείς να τα φοράς για πολλές ώρες. Τα sliders είναι η εύκολη επιλογή  που θα σου προσφέρει άνεση στις βόλτες σου, και αναμφισβήτητα φέτος είναι πιο hot από ποτέ. Είδαμε τα μεγαλύτερα fashion παγκοσμίως να εμπιστεύονται τα sliders για το φετινό καλοκαίρι και να τα συνδυάζουν ακόμη και με το κοστούμι τους. Εσύ γιατί δεν το τολμάς;

Πώς φοριούνται όμως τα σανδάλια, ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί και ποια είναι τα ωραιότερα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι;

Οι γήινες αποχρώσεις και τα ουδέτερα χρώματα στα σανδάλια, κολακεύουν το πόδι αφού σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή και αναδεικνύουν το μαύρισμά σου. Όλες οι αποχρώσεις του nude και του καφέ έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και έχεις ακόμη ένα λόγο για να επενδύσεις σε αυτά. Πόνταρε σε μονοχρωματικά σύνολα, σε ένα total white look ή κάνε dress down, ένα φόρεμα με prints. 

Ανακάλυψε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι από δερμάτινα σανδάλια για να το φοράς στο γραφείο και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και πόνταρε σε χειροποίητα σανδάλια για τις βραδινές σου εμφανίσεις. 

Αν από την άλλη φοράς συχνά prints, έντονα χρώματα και επιβλητικά κομμάτια θα σου προτείναμε να ρίξεις τους τόνους στα παπούτσια που θα επιλέξεις, για να μην δείχνει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Στη καλοκαιρινή συλλογή με Tamaris σανδάλια θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις, αφού οι μίνιμαλ γραμμές, τα απλά σχέδια και οι κλασικές αποχρώσεις θα σε κάνουν να την αγαπήσεις και να την βάλεις στην wishlist σου. 

Όσο πιο απλά είναι τα σανδάλια σου τόσο πιο εύκολα μπορείς να τα συνδυάσεις με άλλα κομμάτια. Αν θέλεις να το πετύχεις ένα μίνιμαλ chic αποτέλεσμα, θα σου προτείναμε να επικεντρωθείς σε μονόχρωμα παπούτσια ή στα κλασικά μπεζ, καφέ, μαύρο και λευκό. Αν όμως το στιλ σου είναι πιο παιχνιδιάρικο και σου αρέσεις να συνδυάζεις διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους μην φοβηθείς να ποντάρεις σε απρόσμενους συνδυασμούς. Όπως για παράδειγμα ένα αέρινο και θηλυκό φόρεμα συνδυασμένο με chunky sandals ή sliders. Ολοκλήρωσε το look σου με τα ιδανικά αξεσουάρ και οι καλοκαιρινές σου εμφανίζεις θα είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά. Εξάλλου το φετινό καλοκαίρι έχεις ως βασικό στοιχείο την άνεση, και αυτό σίγουρα είναι κάτι θετικό για εμάς!

Τα σανδάλια ήταν, είναι και θα παραμείνουν το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού ενώ είναι τόσο διαχρονικά που κάθε αγορά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια.

 

 

 

MyShoe, 21 Αυγούστου 2021

Μοιράσου το