To καλαθι μου

close
Tamaris: Τα πιο εντυπωσιακά sneakers και τα καλοκαιρινά παπούτσια που σε περιμένουν Tamaris: Τα πιο εντυπωσιακά sneakers και τα καλοκαιρινά παπούτσια που σε περιμένουν

Γυναίκα

Tamaris: Τα πιο εντυπωσιακά sneakers και τα καλοκαιρινά παπούτσια που σε περιμένουν

10 Απριλίου 2022

Tamaris: Τα πιο εντυπωσιακά sneakers και τα καλοκαιρινά παπούτσια που σε περιμένουν

Tamaris με τα καλύτερα sneakers και τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια με σανδάλι, πέδιλα και πλατφόρμες Tamaris!

Αν ψάχνεις το ιδανικό brand που θα ικανοποιήσει όλες τις στιλιστικές σου ανάγκες και θα βρεις παπούτσια από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε σίγουρα η συλλογή Tamaris είναι η σωστή απάντηση. Τα Τamaris παπούτσια συνδυάζουν όλες τις τάσεις της σεζόν μαζί με πρακτικότητα και ευελιξία που χρειαζόμαστε όλες. Πόνταρε σε Tamaris sneakers για τις πρωινές σου εμφανίσεις και τις βόλτες σου, απογείωσε τις Tamaris γόβες με ένα κομψό σύνολο και μπες δυναμικά στην άνοιξη και το καλοκαίρι με Τamaris πέδιλα. 

Tamaris sneakers για να είσαι άνετη όλη την ημέρα

tamaris leuka sneakers

Για να είσαι άνετη όλη την ημέρα θα σου προτείναμε να ποντάρει σε Tamaris sneakers και να τολμήσεις ευφάνταστους στιλιστικούς συνδυασμούς. Οι φετινές τάσεις για την Άνοιξη -Καλοκαίρι 2022 προτείνουν πολλά χρώματα με παλ αποχρώσεις αλλά και έντονα neon. Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσεις παλ χρώματα είναι ένα κοστούμι που θα ολοκληρώσεις σωστά με  Τamaris sneakers λευκά.  Aν θεωρείς βαρετά τα λευκά sneakers και θέλεις μια άλλη επιλογή θα σου προτείναμε τις γήινες αποχρώσεις, και τα nude sneakers. 

Μην φοβηθείς να φορέσεις έντονα χρώματα αφού το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αν επιλέξεις όμως τα σωστά παπούτσια, για αυτό και σου προτείνουμε τα  Τamaris λευκά sneakers που θα “ρίξουν” τους τόνους. Οι αθλητικές φόρμες παραμένουν στα staples της σεζόν, και μπορείς να τις φορέσεις στις βόλτες σου. Αν θες να αποδείξεις πόσο καλά γνωρίζεις τους κανόνες της μόδας, συνδύασε τις φόρμες σου με ένα oversized blazer.

tamaris maura sneakers

Ακόμη ένας εύκολος στιλιστικός συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη είναι το αγαπημένο σου τζιν, ένα λευκό τοπ και ένα oversized blazer, ολοκληρώνοντας το look με Τamaris sneakers μαύρα.

Tamaris καλοκαιρινά γυναικεία με πέδιλα, σανδάλια και πλατφόρμες

Tamaris goves.

Eπιτέλους ο καιρός άλλαξε και οι όμορφες ανοιξιάτικες ζεστές βραδιές είναι μπροστά μας. Πώς θα απογειώσεις ένα βραδινό look; Φόρεσε ένα φόρεμα με prints μαζί με Tamaris πλατφόρμες, δημιουργώντας ένα feminine αποτέλεσμα.Oι γήινες αποχρώσεις έχουν και φέτος την τιμητική τους και έχεις πολλούς λόγους για να τις επιλέξεις, αφού θα σου δώσουν την ευκολία να συνδυάσεις έντονα χρώματα στα ρούχα σου, χωρίς να δείχνει υπερβολικό το αποτέλεσμα. 

Tamaris pedila

Αν δεν είσαι φαν των πιο chunky παπουτσιών όπως είναι οι πλατφόρμες, μπορείς να ποντάρεις στη πάντα διαχρονικά Tamaris σανδάλια. Όλα τα κλασσικά και διαχρονικά χρώματα όπως είναι το μαύρο και το λευκό, έντονα χρώματα όπως είναι το κίτρινο, αλλά και το χακί, θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις αυτό που χρειάζεσαι. Συνδύασε τα σανδάλια σου μαζί με ένα μάξι φόρεμα και ένα denim σακάκι για τις βραδιές που ακόμη είναι λίγο κρύες. Τα μάξι φορέματα επανέρχονται δυναμικά και αυτή τη σεζόν και είναι πάντα μια σωστή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, αφού μπορείς να τα φορέσεις και στις πρωινές εμφανίσεις σου μαζί με sneakers. 

Tamaris platformes.

Μία από τις πιο κυρίαρχες τάσεις της άνοιξης, που είδαμε να έχει έντονη δυναμική και την περσινή σεζόν είναι τα Tamaris λευκά πέδιλα, μια επιλογή που δείχνουν να προτιμούν όλα τα κορίτσια της μόδας παγκοσμίως. Μίνι φορέματα, βερμούδες μέχρι το γόνατο και φούστες σε Α-line γραμμές είναι κάποια από τα κομμάτια που θα ξεχωρίσεις φέτος (και θα δεις παντού) και θα σου προτείναμε να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου, αφού θα ταιριάζουν τέλεια με τα λευκά σου πέδιλα.

 Αν ανήκεις στις γυναίκες που επιλέγουν πάντα και παντού φλατ παπούτσια, τότε η συλλογή με Τamaris flat πέδιλα, θα σε κάνει πολύ χαρούμενη αφού θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή από Tamaris παπούτσια στο myshoe.gr και απογείωσε το στιλ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.





MyShoe, 10 Απριλίου 2022

Μοιράσου το