To καλαθι μου

close
Guess: Τα παπούτσια και οι τσάντες για να συνδυάσεις την άνεση με το στυλ Guess: Τα παπούτσια και οι τσάντες για να συνδυάσεις την άνεση με το στυλ

Γυναίκα

Guess: Τα παπούτσια και οι τσάντες για να συνδυάσεις την άνεση με το στυλ

05 Απριλίου 2022

Guess: Τα παπούτσια και οι τσάντες για να συνδυάσεις την άνεση με το στυλ

Guess με τις καλύτερες τσάντες και τα ωραιότερα παπούτσια! Ανακάλυψε τις στυλάτες Guess τσάντες αλλά και τα εκθαμβωτικά Guess παπούτσια

Αν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου τη νέα σεζόν χωρίς να βγεις εκτός budget, επένδυσε σε επώνυμα αξεσουάρ και κομμάτια που θα μπορείς να φοράς όλη τη χρονιά. Διαχρονικά αλλά και μοντέρνα, προσιτά αλλά πολυτελή, casual αλλά και polished, αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση με μία κίνηση και σε βοηθούν να δημιουργήσεις effortless looks. Τσάντες δερμάτινες και πορτοφόλια για city looks, sneakers, μποτάκια και γόβες που δε λείπουν ποτέ από το ανοιξιάτικο ντύσιμο, 

Δες όλες τις τάσεις και τα πιο hot κομμάτια αναλυτικά παρακάτω με την υπογραφή της Guess, βρες τα σχέδια που σου ταιριάζουν περισσότερο και κάνε την επένδυση που θα κάνει απόσβεση τα χρήματά της τους επόμενους μήνες.

Guess παπούτσια για εκθαμβωτικές εμφανίσεις όλη την ημέρα

GUESS GOVES

Ξεκινώντας από τα Guess παπούτσια, η προσοχή μας πέφτει απευθείας στις κλασσικές και διαχρονικές επιλογές. Γόβες σε μαύρο χρώμα κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε βήμα και είναι η τέλεια λύση για κάθε βραδινό look. Συνδυάζονται φανταστικά με μονόχρωμα κοστούμια, τζιν παντελόνια αλλά και τα feminine ανοιξιάτικα φορέματα που θα φοράς ενώ ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Για τις πιο ορκισμένες fashionistas μπορείς να επιλέξεις πιο μοντέρνα σχέδια και να ποντάρεις σε άλλες φανταστικές αποχρώσεις. Από την άλλη μπορείς να ποντάρεις σε χαμηλότερο τακούνι αφού θυμίζουν κάτι από και Parisian girl και οι άντρες τα λατρεύουν.

Ταιριάζουν γάντι με μίντι και μίνι φούστες, κολακεύουν τη σιλουέτα και δε δείχνουν ποτέ υπερβολικά. Παντρεύουν την κομψότητα με την άνεση και αποτελούν τις προσθήκες της άνοιξης που δε θα περάσουν απαρατήρητες.

Guess sneakers για να είσαι εντυπωσιακή και άνετη

GUESS SNEAKERS

Αν ωστόσο αγαπάς το πιο casual ντύσιμο, τα Guess sneakers φτιάχτηκαν για εσένα. Κλασικά λευκά, με logos, prints, πλατφόρμα, πολύχρωμες και μεταλλικές λεπτομέρειες, στη νέα συλλογή της Guess θα βρεις αθλητικά για κάθε γούστο. Παρακολουθώντας τα sneaker trends, όπως τα πρότειναν οι κορυφαίοι οίκοι μέσα από τα catwalks, εμείς σε παροτρύνουμε να τολμήσεις σε παλ αποχρώσεις αφού θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Εναλλακτικά, τα απλά white sneakers είναι η κλασική αξία που πάντα επιστρέφει και έχεις πολλούς λόγους για να επενδύσεις σε αυτά. 

GUESS MPOTAKIA

Ιδανικά για το μεταβατικό καιρό, θα σε συντροφεύσουν με βροχή και ήλιο είναι τα ανοιξιάτικα Guess μποτάκια που θα σε οδηγήσουν ασπροπρόσωπη σταδιακά προς τις πιο ζεστές μέρες. Παραμένουν πάντα τάση προσδίδουν ροκ vibes με βερμούδες και φούστες και κάνουν τη διαφορά με πουκάμισα και basic jackets που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, έτοιμα για τις πιο ζεστές μέρες που ακολουθούν.

Guess τσάντες και πορτοφόλια που δεν θα μπορείς να αντισταθείς

Αγορά κλειδί για να αναβαθμίσεις το στιλ σου, αποτελούν και οι Guess τσάντες.

GUESS GINAIKEIA TSANTA

Oversized, mini, δερμάτινες, πλεκτές, με χοντρές αλυσίδες, έντονα αλλά και κλασικά χρώματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές fashionistas. Guess τσάντες ώμου για το γραφείο, χιαστί για τα ψώνια, τσαντάκια μέσης ή πιο μικρές και κομψές για τη βραδινή έξοδο, δημιουργούν μια συλλογή που θα σε ικανοποιήσει και θα σε βοηθήσεις να ολοκληρώσεις το στιλ σου. Επένδυσε σταδιακά και δε θα το μετανιώσεις. 

GUESS GINAIKEIA BACKPACK

Πόνταρε σε μια backpack για τα ταξίδια σου και τις κοντινές αποδράσεις ή το γραφέιο. Κλείνοντας, μη ξεχάσεις να προσθέσεις κι ένα μίνιμαλ πορτοφόλι στη συλλογή σου ή κάνε το τέλειο δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα Guess πορτοφόλια περνάνε το τεστ του χρόνου με εγγυημένη επιτυχία. Φοριούνται ακόμη και σαν βραδινά τσαντάκια και εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη γεωμετρία τους. Σε soft παστέλ, γήινες καφέ και μπεζ αποχρώσεις ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές με την ευελιξία τους.

Aνακάλυψε παπούτσια, sneakers, τσάντες και πορτοφόλια στο brand Guess και απογείωσε όλες τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. 

MyShoe, 05 Απριλίου 2022

Μοιράσου το