To καλαθι μου

close
Migato: Οι νέες αφίξεις στα καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις Migato: Οι νέες αφίξεις στα καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις

Γυναίκα

Migato: Οι νέες αφίξεις στα καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις

05 Μαΐου 2022

Migato: Οι νέες αφίξεις στα καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις

Ανακάλυψε τη νέα Migato συλλογή και βρες τα πιο κομψά καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρεις την μεγάλη απόφαση να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην ντουλάπα σου. Την θέση των χειμερινών looks θα πάρουν τα καλοκαιρινά κομμάτια, τα χρώματα, οι παστέλ αποχρώσεις και τα αέρινα υφάσματα καθώς και τα Migato καλοκαιρινά παπούτσια που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σύνολά σου.

MIGATO ΓΟΒΕΣ

Ανακάλυψε όλες τις Migato προσφορές στα καλοκαιρινά για να καλύψεις τις στιλιστικές σου ανάγκες και να είσαι έτοιμη για την νέα σεζόν. Tα Migato παπούτσια συνδυάζουν άνεση και κομψότητα ενώ είναι βασισμένα στις τάσεις που είδαμε να αναδεικνύουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές παγκοσμίως. Κάνε τις σωστές προσθήκες στην ντουλάπα σου και κλέψε τις εντυπώσεις με τα fashionable looks σου.

Migato: Οι νέες αφίξεις στα καλοκαιρινά παπούτσια που θα λατρέψεις

Μigato εσπαντρίγιες

Migato με πέδιλα που θα τραβήξουν τα βλέμματα 

MIGATO ΠΕΔΙΛΑ

Αν έχεις κάνει scrollingl στο Instagram θα καταλάβεις πως οι πιο hot τάσεις της σεζόν είναι αναμφισβήτητα τα πέδιλα. Οι Migato νέες αφίξεις έρχονται να μας επιβεβαιώσουν και να μας αποδείξουν πως τα Migato πέδιλα θα είναι η αγαπημένη σου must επιλογή για αυτή τη σεζόν. Πόνταρε σε πέδιλα με λεπτά λουριά και έντονα χρώματα για να απογειώσεις τα color blocking looks σου αλλά και mules σε γήινες αποχρώσεις για όσες προτιμούν τα πιο ήσυχα looks. Τα άσπρα πέδιλα Migato δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αφού είναι η τέλεια επιλογή για καλοκαιρινά Total white looks και φυσικά για τις βόλτες σου στο νησί. 

 

Σανδάλια Migato για να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

ΜΙGATO ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Τα Migato σανδάλια είναι η must επιλογή για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αφού προσφέρουν ευελιξία και άνεση. Φόρεσε τα φλατ σανδάλια σου από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με μια βερμούδα και ένα λευκό πουκάμισο, ένας από τους πιο safe και κομψούς συνδυασμούς. Το κλασσικό μαύρο χρώμα, το καφέ αλλά και οι παλ αποχρώσεις που θα βρεις στη συλλογή Migato θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου αφού ανάλογα με το τι κομμάτια επιλέγεις να φοράς το καλοκαίρι, θα ξεχωρίσεις τα σανδάλια που χρειάζεσαι. Αγαπημένος συνδυασμός για το καλοκαίρι είναι το μάξι φόρεμα μαζί με φλατ σανδάλια. Υπάρχει ποιο ωραίος συνδυασμός για την βόλτα σου στο νησί; 

Migato Πλατφόρμες μόνο για εντυπωσιακές εμφανίσεις 

ΜΙGATO ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Οι Migato πλατφόρμες παραμένουν και φέτος στα must-have της σεζόν αφού είναι κομψές και άνετες και δίνουν πόντους στιλ σε ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις. Έντονα χρώματα, όπως είναι το γαλάζιο, το πορτοκαλί αλλά και το κλασσικό μαύρο είναι κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να βάλεις στο wishlist σου. Μπορείς να ποντάρεις σε κομμάτια με έντονα χρώματα και να ολοκληρώσεις τα looks σου με πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις ή να δημιουργήσεις μονοχρωματικά looks ποντάροντας σε καφέ αποχρώσεις. Το αγαπημένο σου jeans ένα λευκό τοπ και ένα oversized blazer μαζί με τις πλατφόρμες σου είναι ένα look που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και στο γραφείο. Μπορείς να αναδείξεις ένα girly φόρεμα με πλατφόρμες που κολακεύουν τα πόδια και αναδεικνύουν τον σωματότυπο.



Ανακάλυψε τη συλλογή Migato στο myshoe.gr και βρες τα ιδανικά παπούτσια που θα αναδείξουν το προσωπικό σου στιλ και θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σου.

MyShoe, 05 Μαΐου 2022

Μοιράσου το