To καλαθι μου

close
Τα πιο trendy sneakers που θα φορέσουμε φέτος Τα πιο trendy sneakers που θα φορέσουμε φέτος

Γυναίκα

Τα πιο trendy sneakers που θα φορέσουμε φέτος

20 Αυγούστου 2021

Τα πιο trendy sneakers που θα φορέσουμε φέτος

Τα πιο ωραία σχέδια της αγοράς

 

Επιτέλους η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και θα μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά σου χωρίς ενοχές τις καλοκαιρινές εκδρομές, τις κοντινές εξορμήσεις στα νησιά και τις ατελείωτες βόλτες που ξεκινούν από το brunch και καταλήγουν σε ταινία στο θερινό σινεμά. Υπάρχουν  κάποια κομμάτια κλειδιά που θα διευκολύνουν τις βόλτες σου και σε αυτά θα πρέπει να βασίζονται όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Η άνεση και η πρακτικότητα είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει το look σου, για αυτό και τα  sneakers είναι η πιο must επιλογή. Θα σου προσφέρουν ευελιξία και στυλ, ενώ δεν θα σε κάνουν να ανησυχείς για τις πολλές ώρες που βρίσκεσαι έξω από το σπίτι. 

Τα γυναικεία sneakers δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή ντουλάπα, αφού μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά κομμάτια και να τα φορέσεις όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως μας έχουν δείξει πως τα sneakers αποτελούν μια safe επιλογή και επιτέλους έχουν απενεχοποιηθεί, ακόμη και για τις πιο βραδινές εμφανίσεις. 

 Από τα κλασικά και διαχρονικά λευκά sneakers μέχρι τα πιο μοντέρνα δίπατα sneakers, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να προσαρμόσεις το προσωπικό σου στυλ και να δημιουργήσεις τα πιο ωραία outfits.

Απογείωσε τα γυναικεία sneakers το πρωί

γυναικεία sneakers από το myshoe.grγυναικεία sneakers από το myshoe.gr

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και είναι στο χέρι σου να κάνεις τις σωστές επιλογές για να συνεχίσει να είναι καλή. Πόνταρε σε άνετα παπούτσια και φέρε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Αν σου αρέσουν τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια με χρώματα, οι έξυπνοι συνδυασμοί αποχρώσεων και τα μοντέρνα σχέδια θα σου προτείναμε να επενδύσεις στα Puma sneakers. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν ή λινό παντελόνι, ένα τοπ με prints και είσαι έτοιμη για την busy μέρα που ακολουθεί. 

Αν από την άλλη ξέρεις πως η μέρα σου θα έχει πολλά χιλιόμετρα που πρέπει να διανύσεις, και υποχρεώσεις που πρέπει να ανταπεξέλθεις θα σου προτείναμε να ποντάρεις στα Nike sneakers για να έχεις άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις σου. Αγαπάς τα athleisure σύνολα και δεν θες να αποχωριστείς το girly φόρεμα σου ακόμη και στην πρωινή βόλτα; Απογείωσε το look σου με Adidas sneakers, και υιοθέτησε και εσύ τον συνδυασμό που λατρεύουν να κάνουν συχνά όλα τα fashion girls παγκοσμίως.


Επένδυσε στα σωστά γυναικεία sneakers για το γραφείο

sneakers δίπατα για το γραφείο από το myshoe.grλευκά sneakers από το myshoe.gr

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να είσαι chic και στο γραφείο; Εξάλλου πρέπει να γνωρίζεις καλά πώς όταν φοράς ένα ωραίο σύνολο, η διάθεσή σου είναι πάντα καλύτερη. Aν είσαι πιο τολμηρή, δώσε μια ευκαιρία σε ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, την πλισέ φούστα και πόνταρε σε Lacoste sneakers για να δημιουργήσεις ένα preppy look. 

Αν από την άλλη έχεις αδυναμία στα πιο κλασικά σύνολα και έχεις ένα σημαντικό meeting στο γραφείο, επένδυσε σε ένα κοστούμι με παλ απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look σου με Guess γυναικεία sneakers  για μια πιο feminine προσέγγιση ή Calvin Klein sneakers για ένα πιο cool αποτέλεσμα. To λευκό πουκάμισο και το κλασικό μαύρο παντελόνι παραμένουν σωστές και διαχρονικές επιλογές για το γραφείο, αρκεί να δώσεις έμφαση στα παπούτσια. 

Αν προτιμάς τις πιο σκούρες αποχρώσεις και τα πιο κομψά σχέδια θα σου προτείναμε να επενδύσεις στα Tamaris sneakers ή στα Pepe Jeans sneakers και θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις.

 Απογείωσε τα γυναικεία sneakers και στη βραδινή σου έξοδο

μαύρα sneakers από το myshoe.grsneakers με στρας από το myshoe.gr

Οι καλοκαιρινές βραδιές πρέπει να είναι γεμάτες αναμνήσεις, βόλτες με  φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συζητήσεις κάτω από το φώς του φεγγαριού. Κάτι που μας έλειψε πολύ τους προηγούμενους μήνες, για αυτό και σε κάθε ευκαιρία θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. 

Το καλοκαίρι απαιτεί πρακτικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Η βερμούδα είναι ένα από αυτά και αναμφισβήτητα δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Κολακεύει όλους τους σωματότυπους, και μπορείς να την φορέσεις με μαρινιέρα και Τοmmy Hilfiger sneakers για το απόλυτο summer look. Θυμήσου αυτό το σύνολο να μην λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σου. 

 Υπάρχει όμως και ένα outfit που είναι η σωστή και safe επιλογή όταν αντιμετωπίζεις μια βραδιά του «Δεν ξέρω τι να φορέσω». Μιλάμε βέβαια για το τζιν σορτς το λευκό τοπ και ένα ζευγάρι chunky Migato Sneakers. Μπορείς να βάλεις και ένα φουλάρι στα μαλλιά η πολλά αξεσουάρ για να δώσεις glamour στοιχεία στο look σου.  

Τα ευέλικτα κομμάτια και τα άνετα sneakers είναι αυτά που θα σου προσφέρουν ένα ανεπιτήδευτο στυλ για το καλοκαίρι. Μπορείς να είσαι εντυπωσιακή επενδύοντας στα ιδανικά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν τα σύνολά σου. Ήτε αγαπάς τις απλές γραμμές, τις μίνιμαλ επιλογές ή τα επιβλητικά σχέδια, στο myshoe.gr σίγουρα θα βρεις αυτά που θα ορίσουν τη σεζόν. 

Πόνταρε στο σχέδιο και στην χρωματική παλέτα που ταιριάζει περισσότερο στην γκαρνταρόμπα σου και ξεκίνα να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις. Με τις επιλογές που σου δίνουμε, σίγουρα δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα ποια παπούτσια πρέπει να επιλέξεις. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα style icons παγκοσμίως επιλέγουν sneakers από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

MyShoe, 20 Αυγούστου 2021

Μοιράσου το