To καλαθι μου

close
UGG: Η επιστροφή του trend UGG: Η επιστροφή του trend

Γυναίκα

UGG: Η επιστροφή του trend

16 Ιανουαρίου 2022

UGG: Η επιστροφή του trend

Παπούτσια για όλη την οικογένεια! Σου προτείνουμε τα πιο άνετα και ζεστά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια για τον χειμώνα

Η μόδα των ’00s έχει επανέλθει δυναμικά και τα πιο cult παπούτσια της εποχής, φιγουράρουν και πάλι στην κορυφή των τάσεων. Ο λόγος για τις Ugg, τις μπότες που λατρεύει το fashion κοινό.

Τα άνετα υποδήματα με την fluffy επένδυση έχουν τη δική τους ιστορία, η οποία ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 στην Καλιφόρνια, όταν ο Αυστραλός surfer, Brian Smith, μετέφρασε την αγάπη του για το sheepskin σε μπότα. Η εφεύρεση του απορρίφθηκε από την παραδοσιακή αγορά παπουτσιών εκείνη την εποχή, αλλά η κοινότητα του surf λάτρεψε τις Uggs για τη λειτουργικότητά τους. Έτσι, ο Smith λάνσαρε την ιδέα του στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Το ζεστό παπούτσι αγκαλιάστηκε αμέσως από τις ομάδες χόκεϊ, τους λάτρεις του ski και του snowboard.

ugg mpotakia

Πηγή φωτογραφίας:Getty Images

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Smith έβαλε στοίχημα οι μπότες του να αγαπηθούν και από τους stars του Hollywood. Τις προσέφερε, λοιπόν, δωρεάν σε 400 στυλίστες, προκειμένου να τις φορέσουν όσες διασημότητες ενδιαφέρονταν. Η ιδέα του πέτυχε, αλλά η φήμη των UGG απογειώθηκε το 2000, πέντε χρόνια αφότου ο Smith είχε ήδη πουλήσει την εταιρεία.

ugg mpotakia ginaikeia

Πηγή φωτογραφίας:ΒackGrid

Οι Ugg δόμησαν την αισθητική των 2000s. Διάσημες προσωπικότητες όπως οι Selena Gomez, Hailey Bieber, Irina Shayk, Kate Moss, Katie Holmes και Sarah Jessica Parker τις αποθέωσαν.  Ωστόσο, έμειναν για λίγα χρόνια ξανά στο παρασκήνιο, μέχρι που η πανδημία τις έφερε πίσω δυναμικά για να μείνουν.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Ανακαλύψαμε τα πιο ωραία Ugg γυναικεία μποτάκια και μπότες για να βάλεις στη συλλογή σου 

Σήμερα, οι μπότες Ugg έχουν μία θέση σε κάθε γυναικεία συλλογή. Ζεστές αλλά ελαφριές. Effortless αλλά στιλάτες. Κλασικές αλλά μοντέρνες. Ιδανικές για comfy αλλά και smart casual εμφανίσεις. Σε classic short μαύρο, γκρι και ανοιχτό καφέ, αποτελούν must-have επένδυση. Οι πιο τολμηρές, τις προτιμούν σε έντονες αποχρώσεις που ζωντανεύουν το χειμερινό ντύσιμο, ενώ οι fashionistas που αγαπούν να αναδεικνύουν τη σιλουέτα τους, δεν αποχωρίζονται τις Ugg πλατφόρμες που κάνουν θαύματα με φούστες και φορέματα. Οι λάτρεις των τάσεων, επιλέγουν statement Classic Mini και Classic Ultra Mini Ugg μποτάκια που μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε βήμα. Από τη λίστα τους δε λείπουν τα διακοσμημένα σχέδια με prints, logos και metallic λεπτομέρειες στο τελείωμα αλλά και τα UGG slippers που έχουν κατακλίσει τα social media.

Διαχρονικά και βολικά Ugg ανδρικά μποτάκια και μπότες

andrika uggs

 Το αντρικό κοινό απολαμβάνει επίσης τα προνόμια που προσφέρουν οι αγαπημένες μπότες Ugg, με δυνατότητα επιλογής μέσα από τεράστια ποικιλία σχεδίων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζοντας άνεση, λειτουργικότητα και αυτοπεποίθηση - τρία στοιχεία που όλοι άντρες ταυτίζονται και επιθυμούν να υπάρχουν στην καθημερινότητά τους- τα μποτάκια Ugg συνδυάζονται εύκολα και φοριούνται από το γραφείο και τη βραδινή έξοδο μέχρι την εκδρομή στο βουνό. Με άλλα λόγια, αποτελούν τα ιδανικά παπούτσια για τους άντρες.  Φοριούνται πάντα και παντού και δεν απογοητεύουν.

 Ugg παιδικά μποτάκια για τους μικρούς μας φίλους

paidika uggs mpotakia

Εκτός από Ugg γυναικεία και Ugg ανδρικά, η εταιρία διαθέτει και παιδικά σχέδια. Τα Ugg παιδικά μποτάκια κρατούν ζεστά και σταθερά τα πόδια των μικρών παιδιών, είναι μαλακά και ευκολοφόρετα. Διατηρώντας τη μοντέρνα εμφάνιση τους, δημιουργούν ασορτί εμφανίσεις μαμά-μπαμπάς-κόρη-γιος που κλέβουν τις εντυπώσεις και ανεβάζουν τη διάθεση.

Με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις, αξίζει να αγοράσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια για εσάς και την οικογένειά σας. Οι ugg μπότες προσφορές είναι δελεαστικές και περιλαμβάνουν key-pieces που φοριούνται στην καθημερινότητα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αποτελούν επένδυση και αξίζουν τα χρήματά τους.

 

MyShoe, 16 Ιανουαρίου 2022

Μοιράσου το