To καλαθι μου

close
Τι παπούτσια αξίζει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις Τι παπούτσια αξίζει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Γυναίκα

Τι παπούτσια αξίζει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

24 Ιανουαρίου 2022

Τι παπούτσια αξίζει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις χειμερινές εκπτώσεις και να επενδύσεις στα πιο ωραία παπούτσια της σεζόν

 Με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις, ήρθε η στιγμή να καταγράψεις όλα όσα σου κέντρισαν το ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν και να τα προσθέσεις στο καλάθι σου. Ξεκινώντας από τη βασικότερη αγορά, τα παπούτσια, συγκεντρώσαμε τα ζευγάρια που θα αναβαθμίσουν τα χειμερινά σου looks και αξίζουν μια θέση σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Γυναικεία παπούτσια σε προσφορές

ginaikeia mpotakia

Η shopping list μας εγκαινιάζεται με μποτάκια γυναικεία και δερμάτινες μπότες-επένδυση για κάθε περίσταση. Μπορείς να επιλέξεις κλασσικές μπότες γυναικείες που αποτελούν πάντα τάσ και είναι μια κλασσική επιλογή, ή να ποντάρεις σε ένα ζευγάρι αρβυλάκια που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια την αξία τους.Στα brands Tamaris, Tommy Hilfifger, Guess, Migato θα βρείς casual αλλά και πιο βραδινά σχέδια, για να ξεχωρίσεις αυτά που χρειάζεσαι. Για πιο casual επιλογές και cozy σχέδια θα σου προτείναμε να ποντάρεις στα brands Pepe Jeans, Calvin Klein, Replay, Camper, ALDO, Timberland και το brand που είναι συνδυασμένο με τον χειμώνα, UGG.

 Όσον αφορά τα χρώματα μπορείς να ποντάριες στις κλασικές αξίες όπως το μαύρο και το καφέ που δένουν με τα περισσότερα παλτό που αυτές τις κρύες μέρες έχουν την τιμιτική τους. Για τις μέρες που επιθυμείς να ξεχωρίζεις λίγο παραπάνω μπορείς να επενδύσεις σε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν το royal blue και το πράσινο, δύο ευέλικτα χρώματα που φέτος ξεχωρίζουν. Για τις βραδινές εξόδους μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ή κομψές γόβες που στόχο έχουν να σε βγάλουν από το σπίτι, ξεχνώντας οριστικά το loungewear.(που τόσο τιμήσαμε τον προηγούμενο καιρό).

Συνεχίζουμε με τα παπούτσια που έχουν καταφέρει να κρατήσουν σταθερή τη θέση τους στα trends εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελώντας πλέον staple για τη μόδα. Ο λόγος για τα αθλητικά παπούτσια γυναικεία που η ανάγκη για ευελιξία λόγω των ταχύτατων ρυθμών ζωής αλλά και η επιρροή του streetwear δεν τα αφήνει να πέσουν από την κορυφή. Επιλέγουμε πολύχρωμα σχέδια με χρωματιστά κορδόνια και chunky πάτους αλλά και ολόλευκα μίνιμαλ που είναι μια safe επιλογή για όλα τα looks σου. Με τζιν παντελόνια, φόρμες, κολάν ακόμη και φορέματα, τα sneakers γυναικεία μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην τα αποχωρίζεσαι παρά μόνο στο super glam ή professional ντύσιμο. Σε κάθε άλλη περίσταση, τα μοντέρνα αθλητικά αποτελούν άσσο στο μανίκι σου, για αυτό μπορείς να βάλεις στη συλλογή σου τουλάχιστον δύο διαφορετικά μοντέλα.

Από τις εκπτωτικές αγορές δεν παραλείπουμε basic επιλογές, όπως γαλότσες γυναικείες για τις βροχερές μέρες, παντόφλες γυναικείες για το σπίτι και ανατομικά παπούτσια. Μπορείς να τα ψωνίσεις τώρα φτηνότερα και να τα βρεις μπροστά σου όποτε χρειαστούν.

Ανδρικά παπούτσια σε προσφορές

andrika mpotakia

Δεν ψωνίζεις όμως μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να επιλέξεις παπούτσια ανδρικά για το σύντροφό σου. Διάλεξε ανάμεσα σε γαλότσες ανδρικές και μποτάκια ανδρικά που εκείνος σπάνια αγοράζει μόνος του. Θα τα φορέσει αρκετά στην καθημερινότητά του και θα σε ευγνωμονεί. Δεν ξεχνάμε τα πάντα αγαπημένα και all time classic αθλητικά παπούτσια. Μπορεί να βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα του, όμως πάντα επιθυμεί ένα ζευγάρι ακόμη για την άνεση και την ευελιξία τους. Έξαλλου, τα ανδρικά παπούτσια σε προσφορές είναι αμέτρητα στο myshoe.gr και δε σε βγάλουν εκτός budget.

Παπούτσια παιδικά σε προσφορές

paidika mpotakia

Κλείνουμε με τα παιδικά παπούτσια. Οι επιλογές στην κατηγορία αυτή είναι επίσης αρκετές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Θα σου προτείναμε να διαλέξεις με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των παιδιών σε χρώματα και σχέδια. Ανάμεσα στα δικά μας must-have βρίσκονται τα παιδικά αθλητικά παπούτσια, οι γαλότσες παιδικές, τα μποτάκια παιδικά σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, καθώς και τα crocs παιδικά που τα παιδιά έχουν αδυναμία και τα φοράνε στην απαιτητική τους καθημερινότητα. Δεν παραλείπουμε ασορτί ζευγάρια με τα δικά μας μοντέλα για matchy matchy εμφανίσεις που ξεχωρίζουν, σκορπίζουν χαρά και ικανοποιούν μικρούς και μεγάλους.

Aνακάλυψε τις εκπτώσεις έως -50% στο myshoe.gr και αναβάθμισε την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο ωραία παπούτσια της αγοράς.

MyShoe, 24 Ιανουαρίου 2022

Μοιράσου το