To καλαθι μου

close
Havaianas: Οι σαγιονάρες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι στα πιο καλοκαιρινά σχέδια Havaianas: Οι σαγιονάρες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι στα πιο καλοκαιρινά σχέδια

Γυναίκα

Havaianas: Οι σαγιονάρες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι στα πιο καλοκαιρινά σχέδια

11 Μαΐου 2022

Havaianas: Οι σαγιονάρες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι στα πιο καλοκαιρινά σχέδια

Οι ωραιότερες Havaianas σαγιονάρες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι στα πιο καλοκαιρινά σχέδια

Υπάρχει ένα παπούτσι συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Ένα παπούτσι που φωνάζει ξενοιασιά, ανεμελιά, χαρά κι αισιοδοξία. Εμφανίζεται στα καταστήματα στην Ελλάδα λίγο μετά το Πάσχα και προμηνύει τις ζεστές μέρες που έρχονται. Υπάρχει στην παπουτσοθήκη αντρών και γυναικών, μικρών και μεγάλων. Δε χάνει ποτέ την αξία του. Συνθέτει day-to-night εμφανίσεις και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και από την πόλη μέχρι το beach party και τις διακοπές.

Ο λόγος για τις σαγιονάρες Havaianas. Άνετες, ευέλικτες, πρακτικές και στυλάτες, αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου και φέτος. Τα καινούργια τους σχέδια, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς και δε θα σε δυσκολέψουν. Ρίξε μία ματιά παρακάτω κι ετοιμάσου για shopping.

 

Γυναικείες σαγιονάρες havaianas για να είσαι στυλάτη και στη θάλασσα

ginaikies sagionares

Ξεκινάμε με το must-have ζευγάρι, τις Havaianas για την παραλία. Χρωματιστές, unisex και έξτρα ανθεκτικές, οι Havaianas γυναικείες συντροφεύουν σε κάθε μπάνιο. Εμείς τις λατρεύουμε σε neon αποχρώσεις που τονίζουν το μαύρισμα. Ωστόσο, εσύ μπορείς να επενδύσεις και σε παντόφλες havaianas με διαχρονικά color combos, όπως το μπλε με το κίτρινο ή το πορτοκαλί με το πράσινο που κάνουν πάταγο κάθε χρόνο. Για τις πιο κλασικές, υπάρχουν πάντα τα βασικά μονόχρωμα σχέδια, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επενδύουν ακόμη και havaianas μαύρες. Μία ματιά στο Instagram είναι αρκετή για να δει κανείς τα επικρατέστερα it girls να τις συνδυάζουν περίτεχνα με μικροσκοπικό basic μπικίνι αλλά και τζιν παντελόνι και tank top.

Για τις λιγότερο μίνιμαλ, σχεδιάστηκαν οι havaianas slim sparkle. Έξτρα λαμπερές, λεπτές, θηλυκές και κομψές, στολίζουν τα πόδια και τραβάνε τα βλέμματα σε κάθε βήμα. Η εκτυφλωτική τους λάμψη τις καθιστά κατάλληλες ακόμη και για βραδινές εμφανίσεις. Δοκίμασέ τες με φόρεμα στο αγαπημένο σου μήκος, λινό παντελόνι και crop top κι εντυπωσίασε δίχως να πονέσουν τα πόδια σου. Τέλος, αν αγαπάς τα εκκεντρικά looks,  τόλμησε και τις havaianas flatform. Χάρη στην ίσια, ενισχυμένη σόλα τους, θυμίζουν κάτι από τα εμβληματικά κορίτσια των 90s και ξεχωρίζουν για τους σωστούς λόγους.

 

Ανδρικές σαγιονάρες Havaianas για να τις φοράς όλη μέρα

andrikes sagionares

Και στις havaianas ανδρικές όμως η ποικιλία δεν απογοητεύει. Ανάμεσα στα βασικά χρώματα, εμείς ξεχωρίζουμε τις havaianas λευκές. Δείχνουν τέλειες με μαυρισμένα πόδια και συνδυάζονται με τα πάντα. Ωστόσο, τα πιο ιδιαίτερα σχέδια με prints, υπερήρωες, θρυλικά animation και τροπικά φυτά δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Χαρίζουν cool vibes και ενδιαφέρον σε κάθε εμφάνιση. Είναι πιο σπάνια κομμάτια από exclusive συλλογές με συνεργασίες και αποτελούν την καλύτερη «υποδηματική» επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου, όχι μόνο γι' αυτό το καλοκαίρι, αλλά και για όλα τα επόμενα που θα έρθουν.

 

Παιδικές σαγιονάρες Havaianas για άνεση, ποιότητα και παιχνίδι στη θάλασσα

paidikes havaianas sagionares.

Κλείνοντας, δε γινόταν να μην αναφέρουμε και τις Havaianas παιδικές. Συνώνυμες των πιο ευχάριστων στιγμών κάτω από τον καυτό ήλιο, οι μικροί μας φίλοι τις λατρεύουν. Δε χαλάνε και δεν κουράζουν τα πόδια. Είναι ίδιες με του μπαμπά και της μαμάς και όλοι μπορούν να τις φορέσουν μόνοι τους, χωρίς καμία βοήθεια. Ταιριάζουν ακόμη και σε πιο επίσημες περιστάσεις και κάνουν το ντύσιμο παιχνίδι.

 

 

 

MyShoe, 11 Μαΐου 2022

Μοιράσου το