To καλαθι μου

close
Envie: Τα αγαπημένα παπούτσια της Mairiboo είναι εδώ με νέες καλοκαιρινές αφίξεις Envie: Τα αγαπημένα παπούτσια της Mairiboo είναι εδώ με νέες καλοκαιρινές αφίξεις

Γυναίκα

Envie: Τα αγαπημένα παπούτσια της Mairiboo είναι εδώ με νέες καλοκαιρινές αφίξεις

09 Ιουνίου 2022

Envie: Τα αγαπημένα παπούτσια της Mairiboo είναι εδώ με νέες καλοκαιρινές αφίξεις

Aνακάλυψε την νέα Εnvie συλλογή και τα αγαπημένα παπούτσια της Mairiboo που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Η διάθεση μας ανεβαίνει γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και έχουμε πολλούς λόγους για να μπούμε σε ένα πιο ανέμελο mood και θετική ενέργεια. Στοιχεία που σίγουρα σε κάνουν να ξεχωρίζεις την Μαίρυ Συνατσάκη αλλά και την Mairiboo for Envie συλλογή που αποτυπώνει και την προσωπικότητα της ίδιας. Μίνιμαλ γραμμές, ευκολοφόρετα σχέδια και must – have  πέδιλα είναι κάποια από τα κομμάτια που θα ξεχωρίσεις για να ανανεώσεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

MAIRIBOO FOR ENVIE ΠΕΔΙΛΑ

Η ελληνική εταιρεία υποδημάτων  Envie Shoes ακολουθεί τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και μαζί με την Μαίρυ δημιούργησαν μία σειρά από πέδιλα και sneakers που θα χαρείς να φοράς όλο το καλοκαίρι.

ΕΝVIE ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΔΙΛΑ ΛΙΛΑ

 Ανανέωσε το στιλ σου προσθέτοντας Envie παπούτσια για τις casual chic πρωινές εμφανίσεις σου, για το γραφείο και τις δουλειές που έχεις να κάνεις στην πόλη. Απογείωσε τα βραδινά σου look ποντάροντας στα κομψά πέδιλα της συλλογής που θα αναδείξουν τα φορέματά σου και τα sun-kissed πόδια σου.  Ανακάλυψε τις Envie νέες αφίξεις και τις Εnvie προσφορές και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις και αυτό το καλοκαίρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Τα πιο εντυπωσιακά Εnvie πέδιλα

ΜΑIRIBOO FOR ENVIE ΠΕΔΙΛΑ

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το απαραίτητο κομμάτι για την φετινή σεζόν τότε θα βρεις στην απάντηση στα Εnvie πέδιλα. Μπορούν να σε συνοδέψουν στις πιο επίσημες περιστάσεις και να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό φόρεμα. Στην συλλογή θα ξεχωρίσεις την lime και  λιλά απόχρωση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πιο ωραία color-blockin looks. Σκέψου πόσο τέλεια θα ταιριάζει ένα φούξια φόρεμα μαζί με λιλά πέδιλα ή πως μπορείς να απογειώσεις ένα λευκό κοστούμι με τα πέδιλα στην lime απόχρωση. Αν από την άλλη σου αρέσουν τα πιο chunky σχέδια, θα ξεχωρίσεις τα mules σε γαλάζια απόχρωση που θα ερωτευτείς αμέσως. 

ENVIE ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΔΙΛΑ ΚΙΤΡΙΝΟ

Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις όταν ρίξεις μια ματιά στα Envie πέδιλα. Όλη η χρωματική παλέτα απογειώνεται στις κομψές και μίνιμαλ γραμμές της συλλογής για να κάνεις την γκαρνταρόμπα σου πιο χρωματιστή από ποτέ. Το φωτεινό κίτρινο που θα αναδείξει το μαύρισμα σου δένει στο πόδι δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό outfit. Αν αγαπάς τα prints τότε στη συλλογή θα βρεις το πιο μοντέρνο animal print.




Οι πιο εκθαμβωτικές Εnvie γόβες

envie goves

Μπορεί να είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα ότι οι γόβες  είναι για όσες προτιμούν τα πιο κλασσικά looks, όμως οι τάσεις της σεζόν έρχονται για να σου αλλάξουν γνώμη. Οι γόβες είναι πιο must από ποτέ και έχεις κάθε λόγο για να τους δώσεις μια ψήφο εμπιστοσύνης. Οι Εnvie γόβες θα σε πείσουν αφού τα χρώματα και η γραμμή τους, δεν σου αφήνουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ροζ, γαλάζιο, πορτοκαλί, παστέλ αποχρώσεις και prints ικανοποιούν ακόμη και την πιο απαιτητική.

envie goves maures

Οι μίνιμαλ γραμμές έρχονται αντιμέτωπες με τα στρας και τα ιδιαίτερα υλικά που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη συλλογή. Φόρεσε τις γόβες σου με μια φούστα και λευκό πουκάμισο για να δώσεις χρώμα, απογείωσε ένα androgynous κοστούμι ή κάνει πιο playful το αγαπημένο σου φόρεμα. 


mairiboo for envie sneakers

Αν αγαπάς τα athleisure looks τότε θα ξεχωρίσεις τα  Mairiboo for Envie sneakers που είναι άνετα για να τα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας, να τακτοποιείς της δουλειές σου και να είσαι στιλάτη χωρίς καμία προσπάθεια και υπερβολή.

Εnvie shoes

Πηγή φωτογραφίας: Envie shoes

Ανακάλυψε όλη την Envie συλλογή καθώς και την Mairiboo for Envie συλλογή στο myshoe.gr και κάνε τα καλοκαιρινά σου looks να είναι επίκαιρα και εντυπωσιακά. 





MyShoe, 09 Ιουνίου 2022

Μοιράσου το